Functioneel Applicatiebeheerder Qlikview en MS Power BI – Nieuwkuijk

Voor en namens onze opdrachtgever Diamond FMS, zijn wij op zoek naar een: Functioneel Applicatiebeheerder Qlikview en MS Power BI  (min. 32 uur p/w)

Hier ga je aan de slag

Diamond FMS is een dynamisch FinTech bedrijf. We zijn opgericht in 2009 door de Elsman Groep, een internationaal advieskantoor gespecialiseerd in de agrarische sector. Hoewel we formeel los staan van de Elsman Groep werken we nog altijd intensief met ze samen.

In de beginjaren hebben we ons primair gefocust op het omzetten van financiële data naarstuurinformatie. Om dat voor elkaar te krijgen, hebben we destijds in huis een geavanceerdfinancieel management systeem ontwikkeld. Niet veel later zijn we ons ook bezig gaan houdenmet het omzetten van niet-financiële data in stuurinformatie. Vanuit ons kantoor in Nieuwkuijk (nabij Den Bosch) bedienen we met 7 medewerkers de Nederlandse markt. In Nederland zit onze helpdesk, een tweetal programmeurs, de directie en de financiële administratie.

Aanvullend beschikken we over een IT Hub in de Oekraïne waar circa 5 programmeurszich met name bezighouden met de verdere doorontwikkeling van ons financieel managementsysteem en onze online registratietool RubyReport.

Dit ga je doen

Je taken binnen deze functie zijn tweeledig. Je houdt je voornamelijk bezig met het programmeren in (met name) Qlikview. Tevens vervul je de rol van projectleider. Verhoudingsgewijs ben je circa 75% van je tijd bezig met programmeren en 25% met het managen van de (lopende) projecten. Als projectleider word je door ons salesteam al in een vroegtijdig stadium bij (potentiële) opdrachten betrokken. Denk hierbij aan het vertalen van de klantvraag naar een mogelijke oplossing, het aanleveren van een kostenindicatie, enzovoorts.

Vervolgens ga je, zodra de offerte is getekend, samen met onze andere programmeurs aan deslag met het bouwen van de oplossing(en). Parallel aan het bouwen/ programmeren leid je zelfhet project. Oftewel: je verzorgt de communicatie en afstemming met de klant, je stuurt hetontwikkelteam aan en je bewaakt de uren en het tijdspad. Je hebt veel klantcontact en benthierdoor een belangrijke steunpilaar voor het project.

Dit breng je mee

Als BI specialist is QlikView/ Qliksense en NPrinting gesneden koek voor je;

 • Je hebt kennis van en ervaring met Microsoft BI, relationele databases, big data technologieën en het programmeren in o.a. C#, Java en Javascript;
 • Je hebt ervaring als projectleider;
 • Je beschikt over goede communicatieve en contactuele eigenschappen;
 • Je toont initiatief, stelt eigenhandig prioriteiten en bent een doorzetter;
 • Je bent gewend om zowel zelfstandig als in teamverband te werken.

De arbeidsvoorwaarden

Onze opdrachtgever biedt een:

 • Een zeer afwisselende functie met volop ruimte voor eigen inbreng en initiatief;
 • De mogelijkheid om een belangrijke bijdrage te leveren aan de verdere groei en ontwikkeling van het ontwikkelteam;
 • Een mooie combi tussen programmeren en projectmanagement;
 • Uitdagende projecten;
 • Een jaarlijks opleidingsbudget;
 • Een marktconform salaris en goede arbeidsvoorwaarden.

Meer weten?

FMA ondersteunt Diamond FMS bij het vinden van de juiste kandidaat. Na een eerste selectie zal je cv worden doorgestuurd naar onze opdrachtgever voor verdere afhandeling. Voor vragen kun je terecht bij Henk Hak (recruiter / accountmanager FMA bv.) Voor vragen kun je bellen met 030-2875120 of henk.hak@fma.nl)

Solliciteer direct

Henk Hak

Solliciteren