ICT Detachering

Is er een gat ontstaan in de bezetting van uw informatiehuishouding? Of heeft u (structurele) behoefte aan een flexibel inzetbare schil aan ICT expertise? Dan kunt u een beroep doen op ons. Wij kunnen u naar wens adviseren in de vraag naar personele invullingen en projecten. Gezamenlijk brengen we uw wensen en eisen in kaart en zorgen ervoor dat u de best passende professional krijgt.

Onze werkwijze

Van aanvraag tot matching, begeleiding en oplevering – en alles er tussenin: wij kunnen leveren naar behoefte.

Het blijft mensenwerk

Samen met u als opdrachtgever stelt onze accountmanager een uitvraag- en probleemdefinitie op. De uitvraag wordt na akkoord in offertevorm geconditioneerd met de daartoe bevoegde vertegenwoordiger binnen uw organisatie.

Met onze professionals zijn kwaliteit en senioriteit gegarandeerd.

Door hun kennis zijn zij in staat een voortrekkersrol te vervullen.

Meer over onze werkwijze

Gewoonlijk detacheren wij kandidaten onder uw inkoopvoorwaarden. Zijn deze niet beschikbaar? Dan gaat levering gepaard met een FMA raam- en deelovereenkomst. Project contracthandling wordt door ons accountmanagement opgepakt, de concrete invulling en opvolging vinden plaats onder uw regie. 

Onze medewerkers gaan geen uitdaging uit de weg

U wordt ondersteund met voornamelijk vaste FMA medewerkers. Onze medewerkers kenmerken zich door hun passie voor ICT en hun ambitie om lange termijn carrièrestappen te maken. FMA begeleidt hen in deze stappen, door onder andere een studieleer- en ontwikkeltraject. Zo blijven zij up-to-date in de nieuwste ICT innovaties. U zult het merken: zij gaan geen uitdaging uit de weg. Door hun expertise, maar ook flexibiliteit en leergierigheid zijn ze bij uitstek geschikt voor tijdelijke inzet.

Altijd een passende match

Wij vinden behoud belangrijk. Zo zetten wij ons blijvend voor u in, zodat u de match behoudt. Omdat wij onze medewerkers vast in dienst hebben, zijn zij flexibel oproepbaar en inzetbaar. Daarover maken we samen afspraken. Zo kunt u zich onbezorgd blijven focussen op uw core business.

Hebben wij de gevraagde expertise niet beschikbaar, dan schakelen wij expertise uit ons partnernetwerk in. Dit zijn betrouwbare collegabureau’s en interimmers met wie wij al jaren samenwerken.

Het verschil

Opleiding, werkervaring en woon-werk afstand zijn belangrijke aspecten in het matchingsproces. Ook persoonlijke eigenschappen spelen een rol: de klik tussen opdrachtgever en professional is toch belangrijk. Dat kan het verschil maken. Daarom vindt u altijd een persoonlijke beschrijving bij onze VIPs op onze homepagina.

Onze vaste medewerkers beschikken over een FMA auto. Voor interimmers zijn eventueel auto’s beschikbaar. U kunt erop vertrouwen dat onze professionals een bijdrage van meerwaarde leveren aan de continuïteit van uw informatiehuishouding.