ICT detachering van professionals

Uw vaste bezetting draagt zorg voor beheercontinuïteit van systemen, toepassingsapplicaties en netwerken die voor bedrijfsvoering niet onderbroken mogen worden. Is er toch een gat ontstaan, of verandert de behoefte van uw organisatie naar flexibele ICT inzetmogelijkheden? Dan kunt u een beroep doen op ons.

Wij kunnen u naar wens adviseren in de vraag naar personele invullingen en projecten. Er is veel mogelijk, van ZZP-inhuur tot (tijdelijke) FMAers; gezamenlijk brengen we uw wensen en eisen in kaart. Zo kunnen wij zorgen dat u de best passende professional krijgt. Zodat u de aandacht weer kunt richten op uw primair proces.

Onze werkwijze

Van aanvraag tot matching, begeleiding en oplevering – en alles er tussenin: wij kunnen leveren naar behoefte. Gewoonlijk detacheren wij kandidaten onder uw inkoopvoorwaarden. Zijn deze niet beschikbaar? Dan gaat levering gepaard met een FMA raam- en deelovereenkomst. Project contracthandling wordt door ons accountmanagement opgepakt, de concrete invulling en opvolging vinden plaats onder uw regie.

Samen met u als opdrachtgever stelt onze accountmanager een uitvraag- en probleemdefinitie op. De uitvraag wordt na akkoord in offertevorm geconditioneerd met de daartoe bevoegde vertegenwoordiger binnen uw organisatie.

Met onze professionals zijn kwaliteit en senioriteit gegarandeerd.

Door hun kennis zijn zij in staat een voortrekkersrol te vervullen.

Onze Ondersteuning

U wordt ondersteund met voornamelijk vaste FMA medewerkers. Onze medewerkers kenmerken zich door hun passie voor ICT en hun ambitie om lange termijn carrièrestappen te maken. FMA begeleidt hen in deze stappen, door onder andere een studieleer- en ontwikkeltraject. Zo blijven zij up-to-date in de nieuwste ICT innovaties. U zult het merken: zij gaan geen uitdaging uit de weg. Door hun expertise, maar ook flexibiliteit en leergierigheid zijn ze bij uitstek geschikt voor tijdelijke inzet.

ZZP inzet

Naast eigen vaste werknemers beschikt FMA over een uitgebreid netwerk van ZZP-ers. Met veel van deze ZZP-ers werken wij al jaren samen, voor de duur van projecten of adviesklussen. Door ons netwerk kunnen we u op flexibele en vertrouwde wijze snel een grotere diversiteit aan expertise, skills en senioriteit bieden.

Dekking conform wet DBA

Onze ZZP-diensten verzorgen we direct, zonder schakel(s). De opdrachten worden inhoudelijk door onze accountmanager met u afgestemd en geconditioneerd. Alle condities zijn voor beide partijen transparant. Contracthandling gaat conform de DBA regelgeving. Ons contract, ter voorkoming van schijnzelfstandigheid, is bij beschikking goedgekeurd door de belastingdienst.

Altijd een passende match

Wij vinden behoud belangrijk. Zo zetten wij ons blijvend voor u in, zodat u de match behoudt. Omdat wij onze medewerkers vast in dienst hebben, zijn zij flexibel oproepbaar en inzetbaar. Daarover maken we samen afspraken. Zo kunt u zich onbezorgd blijven focussen op uw core business.

Hebben wij de gevraagde expertise niet beschikbaar, dan schakelen wij expertise uit ons partnernetwerk in. Dit zijn betrouwbare collegabureau’s en interimmers met wie wij al jaren samenwerken.

Het verschil

Opleiding, werkervaring en woon-werk afstand zijn belangrijke aspecten in het matchingsproces. Ook persoonlijke eigenschappen spelen een rol: de klik tussen opdrachtgever en professional is toch belangrijk. Dat kan het verschil maken. Daarom vindt u altijd een persoonlijke beschrijving bij onze VIPs op onze homepagina.

Onze vaste medewerkers beschikken over een FMA auto. Voor interimmers zijn eventueel auto’s beschikbaar. U kunt erop vertrouwen dat onze professionals een bijdrage van meerwaarde leveren aan de continuïteit van uw informatiehuishouding.

FMA is een full-service partner met een hart voor ICT

Wij bieden snelle en professionele hulp bij ICT vraagstukken. U kunt bij ons terecht voor
detachering, adviesvragen, werving & selectie, servicemanagement en meer.

 

Kennismaken? Neem contact op!

You have Successfully Subscribed!