Inhuur interim ICT professionals

FMA ondersteunt in de zoektocht naar interim professionals voor tijdelijke vacante projecten, uitvragen en posities.

Interim ICT professionals

Uw vaste bezetting draagt zorg voor beheercontinuïteit van systemen, toepassingsapplicaties en netwerken die voor bedrijfsvoering niet onderbroken mogen worden. Incidentele bijkomende werkzaamheden, transities of projecten kunnen dan al snel als extra aanvoelen. En een groot beslag leggen op de bestaande processen.

Transitie expertise

Ook heeft u voor specifieke rollen of projecten binnen uw organisatie wel eens extra handen nodig. Handen die niet 24/7 in uw organisatie beschikbaar zijn. Hiervoor kunt u gebruik maken van expertises uit ons netwerk. Om u te ontzorgen levert FMA de juiste professional, (project/programma) manager of projectleider die onder uw regie zorgt voor een snelle en deskundige oplevering.

Een cloudtransitie doet u niet jaarlijks

Naast eigen vaste werknemers beschikt FMA over een uitgebreid netwerk van ZZP-ers. Met veel van deze ZZP-ers werken wij al jaren samen. Hierdoor kunnen we u op flexibele en vertrouwde wijze snel een grotere diversiteit aan expertise, skills en senioriteit bieden.

Deze ZZP-diensten verzorgen we direct, zonder schakel(s). De opdrachten worden inhoudelijk door onze Accountmanager met u afgestemd en geconditioneerd. Alle condities zijn voor beide partijen transparant. Contracthandling gaat conform de DBA regelgeving. Ons contract, ter voorkoming van schijnzelfstandigheid, is bij beschikking goedgekeurd door de belastingdienst.

Met FMA bent u conform wet DBA gedekt.

Eigen netwerk van Interim ICT professionals

Naast ons netwerk van ZZP-ers beschikt FMA ook over een netwerk van Interim professionals. Medewerkers die regelmatig met ons samenwerken voor de duur van projecten. Zij werken in tegenstelling tot ZZPers liever voor bepaalde tijd via FMA. Op deze manier voorkomen zij DBA risico’s en extra financiële administratie. Die nemen wij over. Door ons raammodelcontract, voor duur van de opdracht, worden zij een tijdelijke FMA medewerker. Daarmee loopt u als opdrachtgever geen enkel risico betreft de ketenregeling.

De tijdelijke vacatures worden met uw vacaturehouder afgestemd en geconditioneerd. Alle condities (incl. tariefstellingen) zijn voor alle partijen transparant.