Detachering Microsoft 365 Professionals

U bent overtuigd van de mogelijkheden en voordelen van  cloudcomputing, van de  Microsoft 365 producten en wil er mee aan de slag? Een cloudtransitie  doet u niet ieder jaar. Ondersteuning van externe Cloudspecialist kost weliswaar het nodige, maar daarmee bespaart u wel kosten op andere vlakken.

De continuïteit van uw organisatie is belangrijk

Een veilige Azure omgeving inrichten is niet zo eenvoudig; een cloudmigratie doet u niet iedere dag.

Tijdens zo’n transitie mag uw bedrijfsvoering niet onderbroken worden of overbelast raken. Het dagelijkse operationeel beheer moet gewoon door gaan. De extra werkzaamheden die komen kijken bij een cloudmigratie kunnen bestaande capaciteit en processen extra belasten. Onze ervaring is dat dit altijd onderschat wordt in de praktijk. Niet voor niets lopen migratietrajecten vaak uit in tijd en kosten.

Flexibel wanneer het nodig is

Misschien is bij u wel behoefte aan extra tijdelijke capaciteit om de transitie in goede banen te leiden. Bij piekbelastingen kunnen we u van dienst zijn. Onze medewerkers hebben de juiste expertise in huis om samen met u een migratie tot een goed einde te brengen. Zij zijn hiervoor opgeleid, gecertificeerd en hebben ervaring met vrijwel alle mogelijkheden die Microsoft biedt. Daarnaast kunnen zij ook uw medewerkers trainen & opleiden.

Thuis in alle Microsoft 365 oplossingen

Onze project medewerkers kennen de vele cloud-oplossingen binnen de Microsoft 365 suite. Dat maakt dat zij u optimaal kunnen assisteren bij de uitrol ervan. Ze volgen de richtlijnen en roadmaps van Microsoft. Assistentie in de vorm van co-sourcing brengt weliswaar kosten met zich mee, maar omdat u op andere gebieden uitspaart zult u dit snel hebben terugverdiend.