Managed services

Het kan voordelen hebben om (een gedeelte van) uw bedrijfsprocessen uit te besteden. Ook hiervoor kunt u bij FMA terecht. Lees hieronder meer over wat FMA als MSP voor u kan betekenen.

Managed Service Providers

Het uitbesteden van bedrijfsprocessen kan diverse voordelen meebrengen. Denk bijvoorbeeld aan hogere efficiëntie en lagere kosten. De partij die u hiervoor inschakelt kan daarvoor een cloud-gebaseerde oplossing gebruiken, maar dat kan net zo goed een ICT-dienstverlener zijn die netwerk of on-premise toepassingsapplicaties aanbiedt. Naast MSP’s zijn er ook Internet Service Providers (ISP), zij verlenen toegang tot internet. Providers die zich volledig richten op cloud-gebaseerde technieken zijn meestal Managed Cloud Providers (MCP).

Providers komen in alle soorten en maten.

Grip op de continuïteit van uw frontdesk

Is continuïteit van uw frontdesk belangrijk? Heeft u behoefte aan allround ondersteuning? Als co-sourcingpartner of MSP kan FMA u ondersteunen met ervaren allrounders. Onze professionals zijn thuis in migraties, werkplekbeheer, systemen en netwerken. Ook als het gaat om tijdelijke assistentie gedurende uw migratie naar de Cloud: FMA helpt u graag.

FMA is een full-service partner met een hart voor ICT

Wij bieden snelle en professionele hulp bij ICT vraagstukken. U kunt bij ons terecht voor
detachering, adviesvragen, werving & selectie, servicemanagement en meer.

 

Kennismaken? Neem contact op!

You have Successfully Subscribed!