Sales support medewerker / Beltijger (10 – 15 uur per week) – Nieuwegein

Introductie

Ben jij enthousiast, commercieel ingesteld, beschik je over mensenkennis en heb je ook een vlotte babbel? Dan is dit de perfecte bijbaan voor jou!


Organisatie

FMA is een ICT-bedrijf met persoonlijke aandacht voor zowel werknemer als opdrachtgever. Ons bedrijf onderscheidt zich door haar informele sfeer en betrokkenheid bij haar medewerkers. Wij kennen onze medewerkers en vinden het belangrijk dat zij zich thuis voelen binnen onze organisatie.

Functie

Onze organisatie biedt ICT-diensten (o.a. detachering en projecten) en zoekt voor haar ICT-professionals uitdagende projecten bij (nieuwe) klanten. Op ons kantoor in Nieuwegein zijn wij per direct op zoek naar een spontane en commercieel ingestelde sales support medewerker. Het gaat om een parttime functie voor 10 tot 15 uur per week. Wellicht is het mogelijk om dit te combineren met studie of andere baan.

Je bent als sales support verantwoordelijk voor het uitpluizen en nabellen van salesleads. Je belt mailings na, inventariseert de behoefte bij potentiële klanten en draagt deze over aan onze Accountmanagers. Je komt te werken binnen een hecht team, waar samenwerken betekent elkaar helpen om succesvol te kunnen zijn.

Werkzaamheden:

  • Het voornamelijk telefonisch benaderen van potentiële klanten;
  • Het verrichten van administratieve handelingen;
  • Het verzorgen van de aftersales.

Functie-eisen

  • Je bent student HBO/WO, of iemand die ervaring heeft met het bovenstaande werkzaamheden;
  • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
  • Je bent enthousiast, flexibel en commercieel.

Aanbod

Werken binnen een enthousiast en gezellig team.

Inlichtingen

Wilma van Lieshout 030 287 51 20

Sollicitatie

Wilma van Lieshout 030 287 51 20

Solliciteren