Senior Systeembeheerder die graag ICT-projecten tot een goed eind brengt – regio Utrecht

Introductie

Voor onze opdrachtgever, opererend binnen de zorgsector, in de regio Utrecht zijn wij op zoek naar een Senior Systeembeheerder.


Organisatie

De opdrachtgever werkt landelijk en biedt huisvestingsoplossingen voor mensen met psychiatrische en psychosociale problemen.

De afdeling ICT bestaat uit 3 disciplines en een Hoofd ICT. In totaal werken er 16 mensen die ruim 1900 collega’s en meer dan 100 vestigingen ondersteunen. Er is een helpdeskteam. Zij verzorgen de eerste lijn incidenten, uitgifte, registratie van ICT artikelen en onderhouden de vestigingen. Projectleiders en informatie analisten zijn de verbindende schakel tussen de afdeling ICT en grote organisatieprojecten.

De derde discipline is het team systeembeheer, dat zorg draagt voor het netwerk, servers, applicaties, autorisaties, overige rand apparatuur en ontsluiting naar internet. Daarbij horen tweede lijns incidenten, dagelijkse controle en projecten.

Functie

Als systeembeheerder heb je een brede functie met operationele, adviserende en projectmatige kanten. Je bent mede verantwoordelijk voor het dagelijks beheer. Je houdt je bezig met het installeren, testen, beheren, onderhouden en bewaken van het netwerk, servers, software en randapparatuur. Het analyseren van complexe incidenten, alsmede het oplossen ervan behoort tot jouw taken. Als ervaren systeembeheerder herken je veel voorkomende problemen en je ziet het als een uitdaging om te zoeken naar een passende oplossing.

Je bent en wordt betrokken bij diverse ICT-projecten. Het is aan jou om van de projecten de voortgang te bewaken en ervoor zorg te dragen dat samen met de stakeholders de projecten op tijd worden afgerond.

Functie-eisen

Welke kennis neem je mee?

  • HBO werk- en denkniveau.Meer dan 5 jaar werkervaring in een Microsoft omgeving.
  • Aantoonbare werkervaring met Cloud producten zoals Azure, Intune en Office 365.
  • Kennis en ervaring met virtualisatie (HyperV), Storage (Net App), Citrix XenApp, Exchange, Active Directory, Sharepoint, SCCM, SCOM en LYNC.
  • Aantoonbare ervaring met ICT-projecten.
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.


Aanbod

Wat bieden wij jou?

  • Ben je freelancer, dan bieden wij jou en uitstekend uurtarief en betalen wij jouw factuur binnen 8 dagen uit!
  • Geen freelancer, dan kom je voor de duur van het project bij ons in dienst. Je krijgt een marktconform salaris en een bedrijfsauto.


Inlichtingen

Wilma van Lieshout 030 287 51 20

Sollicitatie

Wilma van Lieshout 030 287 51 20

Solliciteren