ICT opdrachten voor ambitieuze professionals

Wij hebben niet alleen een groot hart voor ICT, maar vooral voor onze medewerkers!
FMA gaat voor een persoonlijke aanpak waarbij jouw ontwikkeling centraal staat. Samen zoeken we naar de best passende opdracht. Lees hieronder meer over FMA en wat we voor jou kunnen betekenen.

Vacatures

Wij zijn op zoek naar ambitieuze ICT-professionals. Vind je het leuk om als vaste FMA-medewerker verschillende projecten uit te voeren en carrière te maken in de ICT-branche?

Ben jij een ICT-professional die zich wil ontwikkelen?

Kies dan voor een toekomst bij FMA. In de ICT ben je nooit uitgestudeerd. Wij vinden het belangrijk dat je je blijft ontwikkelen en bieden diverse trainings- en ontwikkelingsmogelijkheden.

Waarom werken bij FMA?

FMA is opgericht in 1996 en heeft zich ontwikkeld als een bedrijf waar persoonlijke aandacht voorop staat.

Wij zijn een no-nonsense ICT-bedrijf, met korte lijnen. Voor ons is het belangrijkst dat onze medewerkers goed in hun vel zitten en zich thuis voelen binnen FMA. Dus als er iets is waar wij jou bij kunnen helpen, dan horen wij dat graag.

Natuurlijk wil FMA net als andere ICT-bedrijven geld verdienen, maar dan wel op een transparante en eerlijke manier. Wij hebben geen “uurtje factuurtje” mentaliteit, maar zetten jou in op projecten waar jij het beste uit jezelf kunt halen.